NORTHERN ALPINE GUIDES
Bli Med Fjellets fagfolk
OPPDAG DEN NORD-NORSKE KYSTEN
Ski & Seil med oss i Lofoten, Lyngen og Svalbard
TOPPTUR I LOFOTEN
Skreddersydd toppturferie med sertifisert guide
KURS
Ski • Klatring • Skredkurs
LOFOTEN SKI LODGE
En skjult perle for den ultimate skiferien

Populære pakketilbud:

Climb Svolværgeita

Klatre Svolværgeita

Sertifiserte og lokale guider tar deg med opp Svolværgeita, en flott klassiker i Lofoten! Vi har sertifiserte guider som vil se til at du får en trygg, flott og opplevelsesrik tur. Bli med oss på Svolværgeita, dette blir garantert feriens høydepunkt!

  • Juni – sept
Climb Stetind South pillar

Klatring i Lofoten

Lofoten har verdensklasse-klatring for alle nivåer. Her er det hundrevis av ruter som alle er av høy kvalitet. Vi kjenner disse veggene som vår egen bukselomme og kan derfor finne den perfekte ruta for deg og dine venner.

  • Juni – sept
Lofoteggen

Lofoteggen – Ryggtraverse

Denne taggete ryggen går innom totalt fire topper og man ferdes i et spektakulært landskap med bratte sider og fantastisk utsikt. Turen krever enkel klyving hele veien så vi bruker tau og sikrer oss. Det er ikke uten grunn dette er en av våre favoritter

  • Mars – Juni

TJENESTER

SKI
SKI
SKI
Vi tilbyr skreddersydde skiturer for alle nivåer i Norge, Alpene og Alaska. Vi tilpasser turen etter dine ønsker slik at du kan få en minnerik dag i fjellet.
MER
EKSPEDISJONER
EKSPEDISJONER
EKSPEDISJONER
Våre ekspedisjoner tar deg til Himalaya, Svalbard eller hvor du måtte ønske. Bli med oss på et virkelig eventyr!
MER
KLATRING
KLATRING
KLATRING
Vi tilbyr klatrekurs og føring for alle nivåer. Våre klatrekurs og føringsturer blir tilpasset ditt nivå og erfaring.
MER
KURS
KURS
KURS
Vi tilbyr forskjellige klatrekurs, skredkurs og toppturkurs. Alle kursene gjennomføres med sertifiserte instruktører
MER
ALPINT
ALPINT
ALPINT
Vi tilbyr et stort utvalg av alpine eventyr og kurs i Norge, Alpene og Alaska. Våre sertifiserte guider er ivrige alpinklatrere og vil se til at du får en unik opplevelse.
MER
EVENTER
EVENTER
EVENTER
Med god lokalkunnskap og et stort nettverk kan vi tilby et bredt spekter av aktiviteter på alle nivåer i Lofoten. Vi skreddersyr opplegg med aktiviteter, mat og overnatting.
MER
SKI & SEIL
SKI & SEIL
SKI & SEIL
Dette er en unik mulighet til å seile og stå på ski i Nord-Norge og på Svalbard. Med en 73 fots stor seilbåt vil du kunne slappe av og spise godt mellom skiturene.
MER
FILM & FOTO
FILM & FOTO
FILM & FOTO
Vi har lang erfaring med å fasilitere og samarbeide med foto- og filmprosjekter. Vi kan sørge for sikkerhet, lokalkunnskap og tillatelser.
MER

Om oss

Northern Alpine Guides er et profesjonelt føringsfirma som driver med kurs, utdanning, events og føring på snø, fjell og is. Vi jobber over hele verden med hovedfokus på Lofoten der vi bor.
Vi tilbyr skreddersydde opplegg for alle nivåer. For å kunne tilby våre gjester den beste og tryggeste opplevelsen bruker vi guider som er sertifisert gjennom IFMGA.
Vårt kjerneområde er Lofoten og områdene rundt, men vi tilbyr også turer i resten av Norge og verden på forespørsel. Vi har lang erfaring med å tilpasse opplegg fra Alaska og Himalaya til Alpene og Norge. Northern Alpine Guides har som målsetting at hver tur eller kurs skal være en unik opplevelse der vi, gjester og naturen spiller på lag.
Bli med oss inn i naturen for å utforske varm granitt eller myk snø!

Partnere

Lofoten Ski Lodge

Lofoten Ski Lodge er skjult perle sentralt plassert blant den beste skikjøringen i Lofoten. Med en fantastisk utsikt mot fjellene og helt nede ved havet ligger alt til rette for et flott opphold. Vi tilbyr overnatting i koselige rorbuer med god lokal mat og guiding for aktive mennesker og bedrifter.

Lofoten Ski Lodge

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

Følg oss

Eventer

Vi tilbyr skreddersydde opplegg for større grupper og bedrifter. Med Lofotens vakre natur som ramme ligger alt til rette for gode opplevelser og samtaler.

Bruk en sertifisert guide til ditt neste eventyr

ADRESSE
ADRESSE
Tore Hjorts gate 22
8310 Kabelvåg
TELEFON
KONTAKT OSS
+47 942 49 110
E-POST
KONTAKT OSS
info@alpineguides.no