Lofoten Ski Lodge

Den ultimate plassen for din skiferie i Lofoten.

Med mange års erfaring både på jobb og som fastboende i Lofoten har vi bygd opp den ultimate plassen for skikjørere og klatrere. Vi tilbyr overnatting i renoverte rorbuer, nydelig kortreist mat og en trivelig atmosfære rett ved ved havet.

Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester og guider en plass for man kan dele opplevelser, erfaringer og kunnskap. Her kommer det skikjørere og klatrere fra alle verdenshjørner med et felles mål om å oppleve Lofotens ville natur.

Våre koselige stuer, spiserommet med havutsikt, renoverte rorbuer, jaccuzi og en stor badstue med utsikt mot sjøen eller nordlyset gir deg de perfekte forutsetningene for å nyte dagene i Lofoten.

Fra februar og til mai tilbyr vi pakker med overnatting, mat og føring av IFMGA sertifiserte guider

Vi tilbyr overnatting for over 50 personer i soverom med dobbelseng eller enkle senger. Hver rorbu kan huse 2-4 personer med god plass, bad og toalett. Alle rorbuene har høy standard med stue, kjøkken, bad og sofa.

Lofoten Ski Lodge er en skjult perle midt i smørøyet til den beste skikjøringen og klatringen. Lodgen drives av et hyggelig vertskap som selv elsker å være ute og vet akkurat hva du ønsker.

Ta gjerne kontakt med oss for booking eller mer informasjon info@lofotenskilodge.com.

Les mer

Vi legger vår sjel i å tilby sunn og kortreist mat fra lokale leverandører. Her serverer vi fersk fisk rett fra havet utenfor, lam fra fjellsidene rundt og andre lokale spesialiteter tilbredt av våre dyktige kokk.

Med en fantastisk utsikt mot den mektige Vågakallen og nede ved havet ligger Lofoten Ski Lodge i enden av en vei. Her er ingen andre forstyrrelser enn bølgeskvulp, vind og lyden av noen som hopper i havet etter en varm badstue.

Denne historiske plassen sammen med våre guider, ansatte og gjester gir en helt spesiell atmosfære. Vi er stolte av å kunne invitere deg til denne flotte plassen med så mange fine mennesker.

Nordlyset er vanlig her oppe og hvis du er heldig med været så er det gode muligheter for å se himmelen bli lyst opp i et fargerikt maleri. Våre ansatte følger jevnlig med på nordlysvarselet og vil hjelpe deg med å finne riktig tid og plass for å se dette.

Vi kan trygt anbefale deg å bo på Lofoten Ski Lodge. Du vil finne mer informasjon på hjemmesiden www.lofotenskilodge.com. Ta kontakt med oss for booking eller mer informasjon info@lofotenskilodge.com.

Praktisk infomasjon:

Turplan

Vi tilbyr skreddersydde pakker som passer deg og dine venner. Hvis du har lengre reisevei anbefaler vi å bruke minimum 3 skidager her oppe for å få mest mulig ut av oppholdet

Når

Datoer: Februar til mai
Antall dager: 3 – 7 dager.
Lengde på turer: 6-8 timer pr dag

Erfaring

Vi tilbyr føring for alle nivåer. Fra nybegynner til ekspert. Lofoten har noe for enhver smak.

Utstyr

Ved bestilling blir det sent ut en komplett utstyrsliste.
Alle som skal på tur må ha skredutstyr, sekk og ski eller brett som har gå funksjon. Vi leier ut ski- og skredutstyr til de som ønsker det. Dette er toppmoderne utstyr og byttes ut regelmessig slik at du får noe av det beste utstyret som er å tilby på markedet. Meld ifra tidlig dersom det er behov for å leie utstyr slik at vi kan sette det av til deg.

Priser

Fullpensjon og føring på ski

Ukespakker fra: NOK 21150,- *
7 netter og 6 dager med føring

Uke eller midt uke pakker fra NOK 11400,-*
4 netter og 3 dager med føring

*Prisene tar utgangspunkt i delte soverom og føring i grupper på opp til 6. Vi tilbyr enkeltrom for et lite tillegg. For mindre grupper, eller om dere ønsker privat guiding ta kontakt for pris.

Inkludert:
Se liste under

INKLUDERT

• Ski- og klatreføring med sertifiserte guider
• Overnatting
• Frokost buffet
• Lunsj (du smører ved frokost)
• Kaffe og te
• Gratis after ski vafler
• 2 retters middag
• Tilgang til badstue
• Sengetøy og håndklær
• Tørkerom
• Fri wifi
• Utvask

Related Projects