Lofoten til Tromsø

Bli med på en unik mulighet til å kjøre på ski og seile langs kysten av Nord-Norge.
Her har du en gyllen anledning til å få med deg noe av det argeste Norge har å tilby av skikjøring og storslått natur. Fra Lofotens vakre øyer til Senja sine steile fjell og Kvaløyas hvite tinder. Denne delen av kysten skjuler mange skatter og våre guider vet hvor vi finner dem. Med en seilbåt som hjem og fremkomstmiddel kan vi velge hvor vi vil dra og finne den beste snøen. Etter en lang dag i fjellet kan du slappe av i en romslig seilbåt og hvile ut for en ny dag med store smil, myk snø og nok et fantastisk skifjell.
Denne turen er tilrettelagt for individuell booking og båten har kapasitet til 8 gjester og 2 guider. Våre guider er sertifisert gjennom IFMGA/NORTIND som sikrer deg en best mulig opplevelse.

S/Y SKYDANCER – 73’ Polar Ekspedisjon Seilbåt

S/Y SkyDancer er en skreddersydd båt med stålskrog laget for seiling i arktiske farvann. Hun har 3 lugarer med køyesenger, en 4 manns lugar to toaletter og en dusj. Du vil kunne nyte måltidene i en av de to salongene og slappe av mens mannskapet seiler båten til neste havn. Vi har samarbeidet med denne båten i flere år og har lang erfaring med hvordan vi skal gi deg den beste opplevelsen.
SkyDancer er som en flytende Ski Lodge der du kan slappe av, tørke utsyr og spise godt mellom flotte skidager i fjellet.
Sjekk ut deres hjemmeside for mer info på SkyDancer

Turmål:

Hvor vi drar de forskjellige dagene vil være avhengig av vær, gjester og snøforhold.
Hver dag starter med en god frokost og gjennomgang av dagens tur før vi tar på oss utstyret og blir fraktet til land. Fjellene er mellom 700 og 1300m, med start på 0m. En vanlig dag vil være fra 6-8 timer med tur. Vi vil kunne gå på ski helt opp på de høyeste toppene og titte ut mot havet og ned på vårt flytende hjem før vi koser oss med nydelig kjøring i myk snø helt ned til stranden.
Deretter er det tilbake på båten for mat, avslapping og planlegging av neste tur.

Er dette noe for meg?

Denne turen er lagt opp for skikjørere som har vært på topptur før. Du trenger ikke være ekspert, men det er en fordel med noe erfaring fra før av.

Praktisk informasjon:

Ski & Seil turplan:

Program – 7 dager / 6 netter
Day 1: Ankomst i Lofoten. Gjennomgang av utstyr og seile mot første havn
Day 2-7: 6 -7 dager med skikjøring og seiling
Day 7: Ankomst og avreise i Tromsø

Når

Dates: 23.3-30.3
Lengde: 7 dager og 6 netter.

Erfaring

Det kreves noe erfaring med topptur fra før av

Utstyr

Vi sender ut utstyrsliste ved booking.

Priser

3200,- EUR pr person

Båten har kapasitet til 8 gjester og 2 guider.

Inkludert

Inkludert i prisen:
– Sertifisert guide UIAGM/Tindevegleder
– Alle utgifter til båten
– Mat

Ikke inkludert i prisen:
– Alkohol
– Transport til Lofoten og fra Tromsø
– Reiseforsikring

Related Projects