Lofoten vinterklatring

Med sine spisse tinder over storhavet er Lofoten et eldorado for alpinklatring. Her finner du ruter på alle nivåer rammet inn av hav på alle kanter. Dette er bakgården til våre guider og denne lokalkunnskapen gjør at de vet akkurat hvor de beste forholdene er og hvilke rute som vil passe deg best. At øyene også byr på et magisk lys, spennende lokal historie og et utall av muligheter for førstebestigninger har gjort Lofoten til en eksotisk plass for alle som liker å klatre. La oss bli med deg på tur og gi oss muligheten til å vise deg noen av våre favoritt områder. Starten på året nord for polarsirkelen gjør at sesongen starter noe senere enn sørpå. Fra starten av februar og til midten av april vil gi deg de beste forholdene. Bestiller du tidlig i denne perioden er det nesten garantert at du kommer til å oppleve nordlyset i tillegg. Hvis du ønsker kan vi legge opp til et program der vi bruker noen dager på ski og noen dager med økser. La en av våre lokale Tindevegledere/IFMGA guider vise deg bakgården sin og gi deg en opplevelse du sent vil glemme

HVOR

Alle våre turer blir spesialtilpasset deg og dine venner og med en Tindevegleder/IFMGA som guide. Vi vil lage en turplan som passer deg og dine ønsker utifra ferdighet og erfaring.

HØYDEPUNKTER

• Komfortabel overnatting på Lofoten Skilodge. • Lett sekk. • Dyktig guide (IFMGA) med få gjester pr guide • Flotte ruter i et av verdens beste områder for klatring • Spennende kultur og god lokal mat.

Alpinklatreturer må avtales tidlig, ta kontakt for detaljer og planlegging.

Er dette noe for meg?

Har du klatret litt før og vet hvordan du skal sikre eller har du holdt på noen år og har en drøm å klatre i Lofoten på vinteren så er dette turen for deg.

Praktisk informasjon:

Når

Dato:
Februar-midten av april
Antall dager:
1-5

Erfaring

Noe erfaring i bruk av stegjern og isøks samt å kunne sikre kreves. Om nødvendig kan vi bake dette inn i opplegget og lære deg opp

Utstyr

Vi sender deg utstyrsliste ved bestilling.

Priser

Contact us for pricing.

Inkludert

Included in Price:
Klatreutstyr utover det personlige klatreutstyret
Guide utgifter

Not Included in Price:
Personlig klatreutstyr og klær
Transport

Related Projects