Skiturer i Lofoten

Lofoten! Her bor vi, her lever vi, her er vi i fjellet nesten hver dag! Dette er vår hjemmebane hvor vi kjenner hver en stein og fjellside. Det er ingen tilfeldighet at vi har etablert oss her. La oss ta deg med inn i vår bakgård og vise deg det beste Lofoten har å by på. Vi vet hvor den urørte snøen ligger, vi vet hvor det er myk snø og hvilke turer som passer ditt ferdighetsnivå.

Northern Alpine Guides er det eneste firmaet som holder til i Lofoten som kun bruker sertifiserte guider gjennom IFMGA/Tindevegleder eller guider som er under utdanning til å bli sertifisert. Dette er den høyeste utdanningen i verden når det kommer til ski og klatring og vil sikre deg og dine venner en trygg og unik opplevelse hver dag.

Vi tilbyr skreddersydde føringsturer, skredkurs, alpine toppturkurs og toppturkurs til grupper, venner og bedrifter på alle nivåer. Med utgangspunkt i Lofoten Ski Lodge kan vi tilby total pakker med opphold, mat og føring inkludert. Ta kontakt for spørsmål og pris.

Er dette noe for meg?

Vi kan tilpasse turer til alle nivåer og ønsker. La oss sette sammen en pakke til deg som er skreddersydd deres behov og ønsker.

Lofoten Ski Lodge

Hvis du trenger overnatting er Lofoten Ski Lodge plassen å bo! Vi tilbyr pakker med overnatting, mat og guiding. Les mer om Lofoten Ski Lodge.

Praktisk infoormasjon:

Turplan

Alle våre turer blir tilpasset deg og dine venner etter lengde på opphold og erfaring.

Når

Dato: Februar til midten av mai
Lengde: Etter eget ønske

Erfaring

Vi kan tilby turer til alle uavhengig av erfaring. Det er en fordel at erfaringen i de enkelte gruppene er relativt lik.

Utstyr

Vi sender ut utstyrsliste ved booking. Vi har diverse utstyr til utleie dersom det er behov.

Priser

Skikjører : Guide = $ per skikjører pr dag
1:1 = 5200 NOK
2:1 = 2600 NOK
3:1 = 2400 NOK
4:1 = 1800 NOK
5:1 = 1700 NOK
6:1 = 1600 NOK

Max 6 gjester pr guide. For mer komplekse turer er max antall gjester 4.

Inkludert

Inkludert i prisen:
– alle utgifter til guide og alt av felles utstyr

ikke inkludert i prisen:
– personlig ski/skred utstyr
– transportat
– overnatting
– mat og drikke
– reiseforsikring

Related Projects