Ski & Seil Lofoten

Bli med til de mest utilgjengelige plassene i Lofoten med seilbåt og ski.
De magiske øyene langt mot nord tilbyr noe av den beste skikjøringen vi har i landet. På disse turene kan du våkne opp til bølgeskvulp utenfor lugaren din, stå opp til en deilig frokost, ta på deg skiutstyret og bli fraktet over til stranden for å begynne på dagens tur.
Å ferdes med seilbåt gir en unik ro og komfort som harmonerer perfekt med skikjøring på dagen. Vi har et tett samarbeider med kun crewet på båten og kjenner de fra mange turer. De er mestere på sjøen og legger all sin innsats at vi skal komme til de vakreste plassene og ha en trygg og behagelig ferd.
Ski og seil turer krever det ytterste av våre guider. De må kunne omstille seg og velge riktige, trygge og vakre turer fra dag til dag. Derfor bruker vi kun IFMGA sertifiserte guider eller guider som er under utdanning til å bli sertifisert (IFMGA). Dette er for at vi skal kunne levere flotte turer hver dag i trygge rammer.
Sjøen gir oss friheten til å komme oss rundt og velge de beste plassene til enhver tid. Denne friheten og guidenes lokalkunnskap sikrer deg uforglemmelige turer fra hav til fjell.

S/Y SKYDANCER – 73’ Polar Ekspedisjons seilbåt

S/Y SkyDancer tar opp til 8 gjester i flotte lugarer. Det er 3 lugarer med køyesenger og en lugar i baugen med plass til 4. Det er to toaletter og dusj. Med sine to flotte salonger har du god plass og kan sitte å nyte utsikten, prate om dagens tur eller lese en bok fra biblioteket ombord. Båten har et velfungerende varmeapparat som sørger at det er varmt og behagelig.
Dette er den samme båten vi bruker på turer rundt Svalbard og er satt opp med det beste utstyret du kan tenke deg. Crewet er vant med slike turer og vil sørge for at dette blir en opplevelse du vil huske.

Hvor:

Alle turene vil bli lagt til Lofoten. Hvor vi drar de forskjellige dagene vil være avhengig av vær, gjester og snøforhold. Langs med kysten av Lofoten er det masse historiske plasser fra Lofotfiske. Flere plasser kan man finne gamle spor fra vikingtiden og samiske bosetninger.
Hver dag starter med en god frokost og gjennomgang av dagens tur før vi tar på oss utstyret og blir fraktet til land. Fjellene er mellom 700 og 1100m, med start på 0m. En vanlig dag vil være fra 6-8 timer med tur. Vi vil kunne gå på ski helt opp på de høyeste toppene og titte ut mot havet og ned på vårt flytende hjem før vi koser oss med nydelig kjøring i myk snø helt ned til stranden.
Deretter er det tilbake på båten for mat, avslapping og planlegging av neste tur.

Er dette noe for meg?

Dette er turen fort deg som ønsker deg et minne for livet. Det kan være en årlig tur for en vennegjeng, feiring av en spesiell dag eller noe helt spesielt for deg og familien.
For å få mest mulig ut av turen er det en fordel at erfaring og ferdighetsnivået er ganske likt. Vi kan tilrettelegge denne turen for nybegynnere til eksperter.

Praktisk informasjon:

Turplan

Program – 7 dager / 6 netter
Day 1: Ankomst, forberedelser og klargjøring til tur. Middag på Lofoten Ski Lodge
Day 2-7: 6 -7 dager med skikjøring, seiling og moro.
Day 7: Tilbake til startpunkt og avreise på ettermiddagen.

Time

Dato: Mars
Lengde: 7 dager.

Erfaring

Vi skreddersyr opplegg for alle nivåer. Lofoten har har noe å tilby til alle, nybegynner til profesjonell.

Utstyr

Alle må ta med eget utstyr. Dette gjelder alt fra klær til ski/skred utstyr. Det er mulig å leie ski og skred utstyr hos oss. en koplett utstyrsliste vil bli sent ut ved bestilling.

Priser

Kontakt oss for pris.
Max 6 gjester pr guide. For mer avanserte skiturer max 4 pr guide

Inkludert

Inkludert i prisen:
– UIAGM/IVBV sertifisert Guide, Skipper, Chef/Deckhand, 73 ft. high-end luksus seil båt, havneavgifter, mat (frokosst, lunsj og middag), håndklær, sengetøy og transport til/fra Svolvær flyplass.

Ikke inkludert i prisen:
– Alkohol, aktiviteter utenom programmet, reiseforsikring.

Related Projects