ALPINE
Ice and Alpine Guiding

Alpinklatring

Alpinklatring er den ultimate fjellopplevelsen. Våre alpinklatreturer varierer i lengde og vanskelighetsgrad. Her kan du velge ditt eget lille eventyr i Lofoten eller dra på en lengre ekspedisjon til Alaska eller Himalaya. Våre guider har en sterkt interesse for alpinklatring og mange års erfaring. Dette gjør at du vil få en dyktig, engasjert og trygg guide med den høyeste sertifiseringen mulig gjennom IFMGA.

Avhengig av ambisjoner og rute vi ønsker å klatre legger vi opp til et program der vi kan forberede oss og trene før vi starter. Vi skreddersyr programmer som passer deg helt perfekt slik at du er best mulig rustet før vi starter på første taulenge.
Vi har et stort utvalg i turer som du kan velge imellom eller så kan du finne din egen drømmetur som vi planlegger sammen.

Alpinklatring tar deg innom alle disiplinene innenfor klatring på snø, is og stein. For å mestre dette på en trygg måte kreves et godt utvalg i verktøykassa. Vi tilbyr alpinklatrekurs tilpasset ditt nivå slik at du kan fylle opp verktøykassa og dra ut på egne eventyr.